Kreatív idő tervezés – az alapok – időszakos

Tanfolyami induláson kívüli időszakos jelentkezési lehetőség

Most időszakosan lehetőséged van jelentkezni a Kreatív idő tervezés – az alapok tanfolyamra.

A Kreatív idő tervezés – az alapok tanfolyamra a webáruházon keresztül tudsz jelentkezni a jelszó megadásával. A kurzushoz a jelszó: kreidot2017 .

A tanfolyamról itt találhatsz bővebb információt.

Miben lesz más számodra a kurzus így, hogy nem a jelentkezési időszakban csatlakozol?

A tanfolyami anyag ugyanaz lesz, mint a többi tanulónak és te is korlátlan ideig elérheted majd az anyagokat. Amiben különbözik a jelentkezésed, az a modulok és a leckék ütemezése. Attól függően, hogy mikor csatlakozol a tanfolyamhoz, lehet, hogy már az összes modul elérhető lesz számodra.

Amennyiben bármilyen kérdésed van, írj a cili@zezil.hu email címre!

A tanfolyam díja 7950 Ft.

A tanfolyamhoz ajándékba jár a Bullet Journal alapjai tanfolyam.

A Kreatív idő tervezés – az alapok tanfolyamra a webáruházon keresztül tudsz jelentkezni a jelszó megadásával. A kurzushoz a jelszó: kreidot2017 .

Fizetési információkról itt találsz bővebb felvilágosítást.

Ha nem a saját bankszámládról utalod a tanfolyami díjat, akkor megjegyzésben kérlek írd be azt a nevet, amivel a tanfolyamra jelentkeztél!

A fizetésről eszámlát küldök neked. A tanfolyami anyaghoz akkor tudsz majd hozzájutni, amikor a fizetésed megérkezik a bankszámlámra (ez az ünnepi időszakban lehet, hogy egy kicsit lassabban történik majd). Fizetési határidő 8 nap. Bankkártyás fizetés esetén rögtön hozzáférést kapsz a tanfolyami anyaghoz (az ajándék tanfolyamhoz manuálisan adlak hozzá, ez 1-2 napot vesz igénybe).

Az általános szerződési feltételeket itt találod.

Köszönöm a jelentkezésedet!

Legyen élmény a feladataid vezetése!

Cili