fbpx

LEGYEN ÉLMÉNY A FELADATAID VEZETÉSE!

A saját magad által megalkotott tervezőnaplód segíteni fog ebben!

Hogyan legyen rálátásod az életedre?

A tervezőnapló jobbkezedként támogat téged életed rendezettebbé tételében. A könyvem segít a  sajáttervező naplód elkészítésében.

Nem vagy egyedül, amikor azt érzed, káosz van körülötted és úgy telnek el a napjaid, mintha semmivel sem haladtál volna előre. Életünk megszervezésére kevés instrukciót kapunk, magunknak kell kialakítani a saját rendszerünket. Az első lépést már megtetted! Felismerted, hogy lépned kell valamit az ügy érdekében.

Kézzelfogható megoldásnak tűnik egy határidőnapló vagy egy előregyártott kreatív napló vezetése. De nem csoda, ha ezeket nem érzed a magadénak. Nehéz, mondhatni lehetetlen találni egy olyan naplót, ami pontosan megfelel az igényeidnek és még követni is tudja azok változását!

Miért keresgélnél tovább? Készíts magadnak egyet!

Mi az a tervezőnapló?

tervezés

Benne vannak az álmaid, céljaid, terveid, a fontos és kevésbé fontos eseményeid.

Rendezett formában tudod összeszedni benne a teendőidet.

Te keresed meg a megfelelő elrendezéseket, nem mások sablonjait használod. Ettől fog igazán működni.

Kreatív megoldást találsz problémádra. Megtervezed a füzeted, hogy valósággá váljanak a terveid.

jegyzetelés

Bármit beleírhatsz. Mindig lesz benne elég hely a jegyzeteidnek és mindig meg fogod találni azt, amit felírtál.

Nem kell gondolkodjál, mit hova írjál benne, mindennek megvan a helye.

Nincsenek előírások, milyen formában jegyzetelj, de vannak praktikák, amikkel eléred, hogy jegyzeteid beváltsák a hozzájuk támasztott elvárásaidat.

Te magad

Kikapcsolódsz és önmagadat is jobban megismered általa.

Megőrzi neked életed eseményeit, emlékeit, mérföldköveit.

Megoszthatod vele gondolataidat.

Rálátást nyersz az életedre.

Javul önmagad megítélése és fejlődési lehetőséget kapsz általa.

A tervezőnapló neked való, ha

Barátságban szeretnél lenni az idővel

Szükséged van egy hozzád passzoló szervező-tervező-felületre

Miért kezdtem el írni ezt a könyvet?

Tudom, milyen érzés, amikor rájössz, hogy az előre gyártott határidőnaplók valahogy sosem olyanok, amilyenre éppen szükséged lenne. Amikor felismered, hogy ennél sokkal jobb lenne, ha te magad készítenél egyet, ami pont olyan elemeket tartalmaz, amire szükséged van és rugalmasan tudja követni életed változásait is.

No de hogyan? Hogyan készítsem el, hogy mindent megtaláljak benne? Egyáltalán mi kerüljön bele és milyen elrendezések közül tudok választani? Mitől fog működni számomra?

Számtalan ilyen és ehhez hasonló kérdést tettem fel magamnak és találtam meg rájuk a választ szépen sorban. Mígnem rájöttem, ez az évek óta tartó kísérletezés, a Bullet Journal és mindenféle naplók figyelése, rendszerezése nem csak nekem jelent segítséget a mindennapokban, hanem számodra is hasznos lehet. 

Amikor magadnak készítesz tervező naplót, abban az a legszebb, hogy tele van próbálkozással, variálással, ötleteléssel. Ettől fogod igazán a magadénak érezni. Mégis számtalan apró praktika és funkció van, amit ha megismersz, sokkal könnyebb és élvezetesebb lesz ez a folyamat.

Nos, a könyvem erről fog szólni. Egyszerre érted meg a tervező napló működését, felépítését, használatát, nyersz belőle új ötleteket és kerülsz közelebb magadhoz általa.

A könyvet azért kezdtem el írni, hogy számodra is ugyanakkora élmény legyen feladataid vezetése, mint nekem.

Tóth Cecília

zezil - kreatív idő tervezés

A könyv várható megjelenése 2020. augusztus

A könyv szerkesztése befejeződött,  az illusztrációk és már a borítóterv is alakul. Most a grafikusé a főszerep. Kezd összeállni minden ahhoz, hogy egy egyedülálló könyvet vehess a kezedbe!

Addig is, lehetőséged van a könyvet előrendelés keretében megvásárolni.

A Könyv születik programhoz csatlakozva pedig máris beleolvashatsz a könyve, sőt, videós anyagokkal segítem a könyv anyagának megismerését már a megjelenés előtt.  

Legyél részese a könyvem születésének

A könyv témáját nyolc hónap alatt dolgozom fel, minden hónapban egy-egy témával foglalkozunk a könyv felépítésének megfelelően.

A program 2019. szeptemberében indult, amennyiben később csatlakozol, rögtön elérhető az összes korábbi anyag.

  1. Ráhangolódunk a témára és mesélek arról, hogy miért jó tervezőnaplót vezetni.
  2. Mi kerüljön a tervezőnaplódba?
  3. Hova tudod felírni a jegyzeteidet?
  4. Mitől fog működni a tervezőnaplód?
  5.  Milyen eszközöket tudsz használni és hogyan?
  6. Hogyan tudod használni a gyűjteményeket és milyen lehetőségeid vannak?
  7. A saját tervezőnaplód elkészítése
  8. Időtervezés az önismeret tükrében

Elsőnek olvashatsz bele

Minden hónapban kapsz egy letölthető részletet a könyvemből, így már a megjelenése előtt beleolvashatsz. Olyan részleteket is megosztok veled, amik a könyvből végül kimaradtak, vagy más formában kerültek bele.

videós segédanyagok

Sehol máshol nem látható, a könyvem témájához kapcsolódó videóval segítelek Téged a saját tervezőnaplód felépítésében. A videózás természeténél fogva egészen más formában adom át az ismereteimet, amit gyakran személyes megjegyzéseimmel színesítem.

ismerd meg a kulisszatitkokat

Megosztom veled a könyvem születésének történetét és kikérem a véleményed vele kapcsolatban. Te olvastál már olyan könyvet, aminek az elkészültét már a kezdetektől nyomon követheted?

Vajon mások miért csatlakoztak a Könyv születik programhoz?
„Szépíróként különösen izgalmasnak tartom, hogy végigkísérhetem egy szakirodalom megszületését, grafománként pedig természetes, hogy mindent tudni akarok a saját igényeimre szabható, kézzel rajzolt naptárak világáról. Zezilt nem csak a téma felkészült szakemberének tartom, de egyszersmind olyan embernek, aki bármibe kezd, annak alaposan utánajár, és részletgazdagon dolgozza ki. Így biztos voltam benne, hogy a könyvének születése, és a projekt, amelyben végigkísérhettük a folyamatot, kezdőtől a haladóig minden bullet journalozó számára tartogat hasznos és érdekes információkat. Könnyeden edukatív stílusa pedig garantálja, hogy sem a kézzel írt naptárakkal, sem a könyv elkészítésével kapcsolatban nem maradnak bennünk kérdőjelek.”
„Szinte az indulástól nyomon követem Cili tevékenységét, és hamar rájöttem, hogy ő máshogy gondolkodik, mint én. Számomra egyszerre izgalmas és bámulatos, hogyan képes újrarendszerezni és új gondolatokra inspirálni az embereket teljesen hétköznapi dolgok területén is. Amikor megtudtam, hogy bepillantást enged a könyve születésébe, egy percig sem volt kétséges számomra, hogy ebben részt akarok venni. Gondolkodás nélkül megvettem az előfizetést, és egy percig sem bántam meg, mert rengeteg új gondolatot oszt meg, amit aztán beépíthetek a saját rendszerembe. Már nagyon várom, hogy kezemben foghassam a könyvét!”
"Cili különleges kisugárzása, izgalmas személyisége rendkívül inspiráló. Nagyon sokat tanultam tőle többek között az időbeosztásról, határidőnapló-vezetésről blogbejegyzéseiből, hírleveleiből, ezért már alig várom, hogy a könyvét elolvassam."

Mit várhatsz a könyvtől?

RÉSZLETES

Több mint 300 oldalon olvashatsz kedvenc témádban. Átfogó tudást kapsz a tervezőnaplók működéséről.

gyakorlatias

Megszámlálhatatlan gyakorlati ötletet és tippet tartalmaz.

szemléletes

Az általános ábrákon túl 5 különböző stílusban 5 különböző élethelyzetre tartalmaz mintaoldalakat.

Ajándék csekklista a Könyv születik teljes csomag mellé

Miről szól a csekklista?

Irányvonal a tervező naplód tartalmi elemeinek átgondolásához.

Amikor a tervező naplód vezetésének céljai között szerepel életed szervezettebbé tétele, az első lépés, hogy tisztázod, milyen feladatokért vagy felelős. Milyen eseményekre, időpontokra kell emlékezzél, milyen teendőket kell megtegyél.

Ebben a letölthető csekklistában témánként csoportosítva kapod kézhez az életedet érintő általános feladatok jegyzékét. A listában egyszerűen jelölni tudod, mely feladatok vonatkoznak rád, és azt kiegészítve könnyen össze tudod szedni az egyéb, speciálisan csak rád jellemző feladataidat is.

Ezen kívül ötleteket kapsz gyűjtemények és követők létrehozására is.

Ha most vásárolod meg a teljes csomagot, pár napon belül elérhető lesz a csekklista a fiókodból.

Válassz a lehetőségek közül

A Könyv születik csomag megvásárlása esetén megkapod a Könyv születik teljes  anyagait és magát a könyvet is.

A Könyv előrendelése esetén a megjelenés után azonnal a tiéd a könyvem egy példánya.

Amennyiben még hezitálsz, kérj értesítést a könyv megjelenéséről. (Megjelenés utáni vásárlás esetén nem tudom garantálni az ingyenes belföldi szállítást.)

Könyv születik csomag

9750 Ft

értéke 30645 Ft

minden, amit a könyv előrendelése során megkapnál, valamint tagsági lehetőség a Zezil - könyv születik FB csoportban is, ami a könyv megjelenéséig lesz aktív - értéke 7445 Ft

8 db 20 és 30 perc közötti videó a könyv témáiról - értéke 8x1200 Ft

8 db Fb élő bejelentkezés a könyv egy-egy témájával kapcsolatban és azok felvétele - értéke 8x1200 Ft

8 db letölthető részlet a készülő könyvből (akár olyan részletekről is, ami a könyvben nem lesz benne ilyen formában) - értéke 8x500 Ft

8 db havi beszámoló poszt a könyv születéséről, melyben mesélek egy könyv magánkiadásáról és kulisszatitkokról - értéke számokban kevéssé fejezhető ki

KÖNYV ELŐRENDELÉS

5940 Ft

értéke 7445 Ft

elsők között kapod meg a könyvet - értéke 5940 Ft

ingyenes szállítás magyarországi címre - értéke 1505 Ft

tagsági lehetőség a Kreatív időtervezés Fb csoportban

értesítés a megjelenésről

ingyen

az email címedért 

Megkapod a könyv fejezetcímeit, így megismerheted, miről fog szólni a könyv.,

Emailben értesítelek, mielőtt megjelenik a könyv.

GARANCIA

Amennyiben nem vagy elégedett a termékkel, vásárlástól számított három hétig visszatérítem neked a teljes összeget!

Hat hónapig tart a program, ha ennyi idő alatt nem készül el a könyvem, akkor teljes csomag, illetve hat hónapnyi anyag vásárlása esetén továbbra is járnak a friss anyagok számodra.

A Facebook csoport a könyv megjelenéséig lesz aktív.

X

Elfelejtetted a jelszavadat?

Csatlakozz hozzánk!

Az oldalon a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használok. Az adataid védelméről és a sütikezelésről bővebben olvashatsz az Adatkezelési tájékoztatóban

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás