Kreatív idő tervezés – az alapok

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Egy rendezettebb élethez egy jól működő tervező-szervező rendszeren át vezet az út.

Mit írjak bele? Hogyan használjam? Hogyan tudom úgy alakítani, hogy segítse az életemet és közben örömömet leljem a használatában?

Erre is választ kapsz a kreatív idő tervezés – az alapok nevű online tanfolyamon és az új évet már egy saját tervező rendszerrel tudod elkezdeni.

A tanfolyam 5+1 modulból áll. A leckék során pontosíthatod az igényeidet, rávezetlek, hogy milyen szempontokat vegyél figyelembe a tervező rendszered felépítésénél, milyen elemeknek keress helyet benne és hogyan jegyzetelj. Megismerheted az egyedileg készített tervező rendszer működési elveit és a tanfolyammal párhuzamosan  el is tudod kezdeni a saját rendszered felépítését.

Modulok

Köszöntlek a Kreatív idő tervezés - az alapok tanfolyamon

0. modul - Köszöntlek a Kreatív idő tervezés - az alapok tanfolyamon. Ráhangolódunk a témára, végigvesszük az eszközigényt és azt is megmutatom, hogyan tudod egyszerűen elérni, hogy jól mutasson a füzeted.

Leckék

Ismerd meg az igényeidet

1. modul - Feltérképezzük az igényeidet és tudatosítjuk a füzeteddel kapcsolatos céljaidat

Leckék

A jegyzetelés művészete

3. modul - Megmutatom, hogy hova és milyen módon jegyzetelj, hogy mindent megtalálj. Ötleteket adok, hogy milyen jegyzetekkel tudod változatossá tenni a füzetedet, mely szolgálhat csak kikapcsolódásra, de a céljaid elérését is segíthetik.

Leckék