Kreatív időtervezés – két könyv bónuszokkal

9 580 Ft

Légy gazdagabb a Kreatív időtervezés című könyvben összefoglalt tapasztalataimmal és váljon könnyeddé a saját tervezőnaplód elkészítése a gyakorlati tanácsaim segítségével.

Ajándék: a könyvben szereplő példaemberek közül kettőnek videóban mutatom meg a tervezőnaplójának elkészítését, hogy lásd a megvalósítási folyamatot is.

Ajándékba megkapod a csekklistámat, hogy vezetetten tudd átgondolni a tervezőnaplód tartalmi elemeit.

Az ajándékba adott próbafüzet segítségével pedig máris elkezdheted megvalósítani a saját tervezőnaplódat, hogy már ma élmény legyen a feladataid vezetése.

A csomagban két darab könyv van. Mindkét könyvet ugyanarra a címre tudom küldeni.

 

Cikkszám: zezil-500-1 Kategória:

Leírás

A csomag két darab könyvet tartalmaz.

Kreatív időtervezés – a könyv

Egyensúly. Rend. Teljes élet.
Mindannyian vágyunk erre – mégis nehéz elképzelni a hozzá vezető utat. Miért?
Mert nem tudjuk, merre induljunk! Nem elég rendezettek a gondolataink, a feladataink. Nincs elég időnk és nem ismerjük magunkat elég jól ahhoz, hogy igazán kiegyensúlyozott életet alakíthassunk ki magunk körül – egy olyan életet, ami lehetőséget ad céljaink elérésére.
Ebben a könyvben egy olyan egyszerű módszert ismerhetsz meg, amely személyre szabott, hatékony adminisztráció által segít, hogyan rendszerezd a gondolataidat. Átláthatóvá teszi a feladataidat és ezáltal lehetőséget ad önmagad jobb megismerésére. Megmutatja, hogyan készítsd el a saját tervezőnaplódat, ami helyettesít minden határidőnaplót, feljegyzést, szedett-vedett füzetet, és egymaga válik a jobbkezeddé!
Figyelem! Ez nem egy sablonmódszer, amit egy az egyben átvehetsz. Szükséged lesz az őszinteségedre és a kreativitásodra, hogy felismerd az igényeidet, a problémáidat, és eszerint szabd testre a saját naplódat! A befektetett munkád busásan megtérül majd, amikor tisztán látod magad előtt a saját rendszered és áttekinthetővé válik az életed! Kirajzolódik előtted életed alakulása, élvezni fogod a feladataid vezetését!
Tervezett holnap és nyugodt mai nap. Ezt kapod a tervezőnaplódtól!

AJÁNDÉK – Tervezőnapló – minták az elkészítésre

A Kreatív időtervezés – Legyen élmény a feladataid vezetése című könyvemben 5 mintaember tervezőnaplójába pillanthattok be. Egy kész oldal viszont sosem árul el annyi információt magáról, mint amikor annak elkészítését végigkövetheted.

Ebben az anyagban két embernek, Zalánnak és Majának a tervezőnaplóját készítem el neked szinte valós időben. A videókban választ kapsz a következő kérdésekre:

Hogyan választották ki a füzetvezetési stílusukat?

Milyen stílusban vezetik a füzetüket?

Hogyan döntötték el, milyen tervezőoldalaik legyenek?

Mi alapján választották ki a tervezőoldalaik elrendezését?

Hogyan készítik el a tervezőoldalaikat?

Hogyan töltik meg tartalommal a füzetüket?

Milyen rutinokfeladatokkal jár a füzetük vezetése?

AJÁNDÉK – Tervező napló töltő – a csekklista 01

Irányvonal a tervező naplód tartalmi elemeinek átgondolásához.

Amikor a tervező naplód vezetésének céljai között szerepel életed szervezettebbé tétele, az első lépés, hogy tisztázod, milyen feladatokért vagy felelős. Milyen eseményekre, időpontokra kell emlékezzél, milyen teendőket kell megtegyél.

Ebben a letölthető csekklistában témánként csoportosítva kapod kézhez az életedet érintő általános feladatok jegyzékét. A listában egyszerűen jelölni tudod, mely feladatok vonatkoznak rád,  és azt kiegészítve könnyen össze tudod szedni az egyéb, speciálisan csak rád jellemző feladataidat is.

A letölthető anyag segít átgondolni, hogy a sokrétű feladataidnak mely felületek adhatnak majd helyet a tervező naplódban.

Ezen kívül ötleteket kapsz gyűjtemények és követők létrehozására is.

AJÁNDÉK – Próbafüzet

A próbafüzet egyaránt lehetővé teszi, hogy

  • kipróbáld, tetszik-e neked a pontozott papír,
  • kipróbálj különböző oldalelrendezéseket a tervező naplódhoz,
  • megtedd az első lépéseket a Bullet Journal világába.

A füzet elkészítéséhez 10 db A4-es papírra, 1 db vastagabb papírra (ez is helyettesíthető géppapírral), és egy postázó gumira van szükséged.

Korlátlan számban tudod kinyomtatni az otthonodban (csak fekete tinta szükséges az elkészítéséhez), de nyomtatószalonba is el tudod vinni, ha nincs otthon lehetőséged a nyomtatásra.

A végeredmény egy A5-ös méretű, 40 oldalas, oldalszámozott, ponthálós füzet lesz.

Három különböző borító közül választhatsz. Nem kell most döntened, mindhárom borító a csomag része.

A termék a következőket tartalmazza:

  • 1 db pdf fájl  – a füzet váza (40 db számozott oldal A5-ös méretben, ponthálós papírral, a pontok egymástól 0,5 cm-re vannak)
  • 3 db pdf fájl – a füzet borítója (fa, víziló és hullámvonal a képeknek megfelelően)
  • 1 db pdf fájl – elkészítési útmutató

A terméket korlátlan számban tudod nyomtatni.

A rendelésedet emailben visszaigazolom, ebben a levélben küldöm el neked a letöltési linkeket.

További információk

Tömeg 1,5 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.